Priprava na mednarodne izpite

Tečaji priprave na mednarodne izpite so zastavljeni tako, da tečajnike v največji možni meri pripravijo na opravljanje enega ali več mednarodnih izpitov.

Preglednico zahtevnosti in medsebojno primerjavo izpitov najdete na tej povezavi. 

Priprava na opravljanje mednarodnih izpitov (FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, ZD, ZMP, ZOP) poteka v skupinah od 5 do 8 tečajnikov, lahko pa tudi individualno, v paru ali v troje.

Za pripravo uporabljamo literaturo, ki je posebej predpisana za posamezne mednarodne izpite. Obseg priprave določimo glede na predhodno znanje tečajnikov, med samim poučevanjem pa se tečajnik posvetuje s profesorjem, kdaj je smiselna prijava za opravljanje izpita.

Da pa bi lahko sami ugotovili, kateri izpit ustreza vašemu znanju angleščine, lahko brezplačno rešite on-line test na tej povezavi.

Izbira izpita je odvisna tudi od zahtev, ki jih določa vaš bodoči delodajalec ali izobraževalna ustanova, na kateri želite nadaljevati šolanje ali se zaposliti. Cambridgevi izpiti so mednarodno priznani in prepoznani pri več kot 13.500 univerzah, delodajalcih in vladah po celem svetu. Na tej povezavi lahko preverite, ali je vaša ustanova med njimi in katerega izmed izpitov zahtevajo.

Jezikač, šola tujih jezikov, je nosilec certifikata PRIPRAVLJALNI CENTER za izpite Cambridge.

Za več informacij o predvidenih terminih posameznih priprav nas pokličite.