Poletni jezikovni tečaji

ON-LINE prijavni obrazec     KLIKNI  ZA  PRIJAVNICO (pdf dokument)

V Jezikaču že petnajsto leto organiziramo odlične in zelo kakovostne poletne jezikovne tečaje, ki mladim gostom prinašajo kar 20 šolskih ur tujega jezika tedensko, ki potekajo v malih skupinah od 5 do 8 tečajnikov v skupinah.

Jezikovni tečaji potekajo od ponedeljka do petka od 12.45 do 16. ure v navedenih terminih, ki jih najdete na desni strani. Programi so primerni za otroke vseh razredov osnovne šole, znanje jezika ni predpogoj za udeležbo na jezikovnem tečaju.

STAROSTNE SKUPINE

Razporeditev v starostne skupine bomo izvedli na podlagi predznanja in starosti otrok. Naše mlade goste delimo v tri starostne skupine:

  • od 1. do 3. razreda,
  • od 4. do 6. razreda in
  • od 7. do 9. razreda.

Prekrivanje v letih nam omogoča večjo prožnost pri razporeditvi v skupine, saj pri jezikih upoštevamo tudi stopnjo znanja. Za vse tečajnike, ki niso učenci naše šole, bomo pred uvrstitvijo v skupino izvedli brezplačni uvrstitveni test.

VSEBINA IN POTEK JEZIKOVNIH TEČAJEV

Tako kot vse ostale jezikovne tečaje med šolskim letom, bodo tudi poletne tečaje vodile predavateljice posameznega jezika z dolgoletnimi izkušnjami pri poučevanju otrok, ki so tudi sicer že dlje časa predavateljice naše šole. Programi bodo prilagojeni 20 šolskim uram pouka in bodo bolj počitniško obarvani ter lahkotni s poudarkom na komunikaciji. V določenem delu tečaja se bo lahko predavateljica posvetila tudi posameznikom in tako poudarila utrjevanje že pridobljenega znanja ali pripravo na prihodnje naloge (potovanje v tujino, boljši začetek novega šolskega leta…). Otroci naj imajo s seboj copate.

PRIJAVE IN INFORMACIJE

Osebno se lahko oglasite v naši šoli, kjer boste izpolnili prijavo in se dogovorili o načinu plačila.

Lahko nas pokličete po telefonu na telefonsko številko (01) 511 03 79 ali na (041) 636 026, kjer boste lahko dobili vse dodatne informacije in pojasnila.

Preko Interneta s pomočjo on-line prijavnega obrazca (klikni na povezavo) ali pa si obrazec za prijavo  prenesete s klikom, ga natisnete, izpolnite in pošljete po pošti na naš naslov. Lahko ga tudi skeniranega pošljete po elektronski pošti. Dodatna vprašanja in prijave nam lahko pošljete tudi po elektronski pošti info(at)jezikac.si.

CENE IN NAČIN PLAČILA Cena poletnega tečaja (1 teden) in način plačila:

– v treh mesečnih obrokih po 51 €,

– v enkratnem znesku znaša 148,41 €.