Desetprstno tipkanje

Vaša šolarka ali šolar pri šolskih obveznostih porabi veliko časa pri tipkanju besedil na računalniku? Bi radi temu naredili konec?

Mi imamo rešitev za vas. V Jezikaču smo pripravili kratke, intenzivne in z vrhunsko internetno aplikacijo podprte tečaje slepega desetprstnega tipkanja.

Tečaji potekajo enkrat tedensko, po dve šolski uri hkrati, v skupnem obsegu 30 šolskih ur, skupine so male, do 8 tečajnikov v skupini, primerni pa so za vse otroke starosti od 10. leta dalje. Lasten prenosni računalnik je zaželen, če ga tečajniki imajo, saj so nanj navajeni in tudi domače vaje bodo laže opravljene, če pa ga nimajo, pa bomo zanj poskrbeli mi.

Otroci bodo razporejeni v skupine po starosti, okvirni razpon je 2 leti, saj se ciljna hitrost tipkanja razlikuje glede na starost učenca.

Glavni cilj tečaja je slepo desetprstno tipkanje s hitrostjo do 20 besed na minuto z natančnostjo nad 95%.

Pozicija prstov na tipkovnici

Tečaj poteka na prenosnem računalniku s pomočjo internetne aplikacije, ki obsega več kot 600 različnih vaj. V okviru začetnega tečaja je predvidena izvedba okrog 300 vaj (natančno število vaj je odvisno od starosti tečajnikov, od motiviranosti tečajnikov in od opravljenih vaj doma). Vsakemu tečajniku je ob začetku tečaja dodeljeno uporabniško ime in geslo, s pomočjo katerega se prijavi v aplikacijo.

Aplikacijo tako uporablja na tečaju in doma. Tečajnik, predavatelj in starši lahko tako v vsakem trenutku vpogledajo v statistiko učenca, ki prikazuje informacije o napredku tečajnika na tečaju, torej katere vaje so bile opravljene, kako uspešno in kolikokrat so bile ponovljene ter kateri prsti pri tipkanju posebej izstopajo v eno ali drugo smer.

Cena 30 urnega tečaja znaša 285 evrov, plačilo je mogoče v treh mesečnih obrokih. Za takojšnje plačilo ob vpisu vam nudimo 3% popust.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki (01) 511 03 79 .

Pokličite nas!