Tečaji slepega desetprstnega tipkanja za podjetja

Vaše sodelavke in sodelavci pri svojem delu intenzivno uporabljajo računalnik in je njihova učinkovitost in produktivnost zelo odvisna od tipkanja? Ste opazili, da pri delu uporabljajo večinoma samo dva, morda tri ali največ štiri prste, pogled imajo usmerjen v tipkovnico namesto v ekran, pri tipkanju pa napravijo veliko napak?

Mi imamo rešitev za vas. V Jezikaču smo pripravili kratke, intenzivne in z vrhunsko internetno aplikacijo podprte tečaje slepega desetprstnega tipkanja.

Tečaji potekajo enkrat tedensko, po dve šolski uri hkrati, v skupnem obsegu 20 šolskih ur, skupine so male, do 8 tečajnikov v skupini. Obseg in intenzivnost na željo naročnika tudi spremenimo. Lasten prenosni računalnik je zaželen, če ga tečajniki imajo, saj so nanj navajeni in tudi domače vaje bodo laže opravljene, če pa ga nimajo, pa bomo zanj poskrbeli mi.

Glavni cilj tečaja je slepo desetprstno tipkanje s hitrostjo nad 20 besed na minuto z natančnostjo nad 95%.

Tečaj poteka s pomočjo prenosnega računalnika in internetne aplikacije, ki obsega več kot 600 različnih vaj. V okviru začetnega tečaja je predvidena izvedba okrog 300 vaj (natančno število vaj je odvisno od trenutnega znanja tipkanja posameznega tečajnika, od motiviranosti tečajnikov in od opravljenih vaj doma). Vsakemu tečajniku je ob začetku tečaja dodeljeno uporabniško ime in geslo, s pomočjo katerega se prijavi v aplikacijo.

Aplikacijo tako uporablja na tečaju in doma. Tečajnik in predavatelj lahko tako v vsakem trenutku vpogledata v statistiko tečajnika, ki prikazuje informacije o napredku tečajnika na tečaju, torej katere vaje so bile opravljene, kako uspešno in kolikokrat so bile ponovljene ter kateri prsti pri tipkanju posebej izstopajo.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki (01) 511 03 79 .

Pokličite nas!